Spring til indhold

BAGOM KUNSTEN

Kunstner bag profilen

"Velkommen til mit univers af farver, ansigter, former og som udspringer sig af følelser, energier, stemminger og skæve ideer."

MIN PASSION FOR KUNSTEN

Når jeg skaber kunst er jeg i mit “es”. Jeg bliver draget ind i de magiske processer og energier og elsker at være et med processen. Hvert maleri er unikt der vil altid være forskel og materialerne som med til at forme deres eget unikke udtryk. Derfor er kunstens udtryk uendelige.

Jeg elsker at lege med forskellig udtryk, derfor har flere af mine malerier forskellige formudtryk, og de er delt op i navn-serier som har været med til at skabe inspiration bag om maleriet. Jeg er en kunstner som ikke kun har en udtryksform men flere forskellige. Men min DNA kommer stadig igennem om det er grafisk, eller om det er et malet malerier.

Min kunst skaber jeg ud fra energier, idéer, følelser og stemninger.
Det er meget betydningsfuldt for mig at den energi jeg lægger i den kreative process fra start til slut kan mærkes gennem værkerne og helt ud i deres nye hjem.
Hver gang jeg sælger et værk er jeg dybt taknemmelig over at være med til at sprede god energi, farver, stemninger og udtryk til folks hjem.

OM MIG

Jeg er 34 år, og er uddannet Designer.
Når jeg tænker tilbage har jeg altid været fortryllet af det kreativ og af at skabe visuelle univers. Helt fra barnsben har jeg været kreativ igennem at malet og tegnet. Det var mit lille tilflugtssted når skolen blev for meget, hvor jeg har kæmpet med ordblindhed. Det kreative- univers viste mig at jeg godt kunne noget, selvom om det boglige var svært for mig.

Jeg har siden været barn gerne vil være selvstændig kunstner. Derfor betyder det vildt meget for mig at min er drøm gået i opfyldelse. Jeg er taknemmelig over alt den god feedback, jeg får fra jer mine skønne kunder. Som med til at gør min tro på mig selv endnu større, og TAK for det.

Det har været en vild rejse hertil hvor jeg er i dag og jeg er mega spændt på at opleve, og se hvad fremtiden bringer.

Tusind tak for at finde vej til mit kreative univers og for at læse med.

// Viktoria Allison Mogense